tävling hos en make me up!

Jag hittade en ny blogg här om dagen och det första jag upptäckte var tävling! Fan va kul tänkte ja, men har ännu inte anmält mig till tävlingen, men ska göra det snart!:)

I alla fall, tävlingen går ut på att hon tävlar ut massa sminkprodukter och det roliga är att hon lägger till nya produkter till vinsten varje dag! Så varje dag får man se något nytt:) Ett spännande upplägg med andra ord! Jag skulle tycka de va skitkul å vinna detta! Det tror jag att ni också skulle!

Länken är http://make-me-up.devote.se/   så gå in å tävla med dig du också! Är bar ett fåtal dagar kvar av tävlingen! Lycka till:D

// Marie.


elf-beställning!

Jag må gilla de mesta som har med skönhet att göra, men har särskilt en förkärlek till smink. Men jag måste också säga att FAN, va tråkigt det är med bloggar som handlar om naglar. Jag hatar när man klickar in sig på en skönhetsblogg så handlar varenda inlägg om naglar, och oftast bara massa bilder på naglar. Så sjukt tråkigt! Men alla har ju olika intressen. Det finns ju de som säkert hatar att klicka in sig på en sminkblogg också!:) Hur man nu kan hata det! Haha. Nejdå, alla gillar ju olika å tur är väl det:)

Igår fick jag hem ett paket från elf jag beställde förra veckan! Det var en hel del smått å gått kan ja säga:)

2 penslar, 2 cremeeyeliner, 4 par lösfransar, en vit ögonpenna och en grönblå, en "nailblock" och en "Shimmering Facial Whip" som man kan ha på läppar,ögon,kinder...

Ja, detta kalaset gick på ca 135 kr om jag inte minns fel! Någonstanns där i alla fall, under 150 :) Hade 50% på allt, så de va reeeedigt gött! Inga fel så att säga. Hoppas bara att grejerna motsvarar mina förväntningar! Sist gång jag beställde från Elf blev jag inte direkt positivt överraskad, men tänkte ge de en chans till och hoppas det nu!:)

Hej med er.

// Marie.

RSS 2.0