cool sminkning!

Som det kan gå. Inge blir som man tänkt sig, men men!

Nu tror jag att jag bestämt mig, en BRA kamera lär köpas! Gjorde en skitcool sminkning förut med grönt,blått,rosa och orange på ögonen ( skrikiga färger!) samt rött+blått på läpparna. Såg skitcoolt ut, så skulle ja ta kort, men dom blev åt helvete... Kan ju slänga upp en bild ändå, men lovar att det syntes TUSEN ggr mer och var TUSEN gånger starkare färger irl! Men skitsamma, lite ser man kanske i alla fall..



Fast nej. Det syns inte. SKITKASST. Sur ja blir! De som såg så coolt ut irl... Men men!

Gjorde en beställning hos elf idag med! Lär visa er när grejerna kommit=)

// Marie.

Mitt 2 år långa förhållande är nu över

Finally har jag fått igång det trådlösa internet här hos mina föräldrar! Har hållit å som bara den sen i tisdags att försöka få igång det, men utan framgång... Såg verkligen fram emot idag när min bror skulle komma hem så han kunde hjälpa mig, men så blev han sjuk! Illa, men nu är det i alla fall fixat... Så nu blire troligen lite mer uppdateringar:)

Och ja, som jag skrev senast så har ja vare lite nere.. Och det beror på att jag flyttat ifrån min sambo och lämnat vårt drygt 2 år långa förhållande bakom mig.. Riktigt jobbigt , det värsta jag varit med om någonsin faktiskt! Men innerst inne så vet jag att det blir bäst så, även fast jag varit så otroligt ledsen.. De första dagarna var värst.Så otroligt ovant att sova helt själv! Har ju liksom sovit med honom varenda natt i nästan 1,5 år... Usch, inte kul! Men nu börjar det bli bättre:)

Jag saknar honom fortfarande såklart, men jag gråter inte längre i alla fall. Även fast det var jag som ville göra slut så vart jag så jävla ledsen... Usch. Den underbaraste killen jag vet, och ingen förstår hur fan detta gick till och vad jag tänkte med. Ärligt talat så kan ja förstå dom, en sån kille släpper man ju inte i första taget.. menmen! Glöm det förflutna och blicka framåt i stället=) Vi är nu goda vänner och ses och umgås fortfarnde och det är jag otroligt glad för! Hoppas verkligen det kommer fortsätta så=)

Glad midsommar på er! Hoppas ni får en bra dag. Själv ska jag fira själv med mammsen... Det går väl det med! hej mä er.

// Marie.

tävling hos Linda!

Här har det varit dött ett tag av lite olika anledningar.. Kan ta det till veckan!

jag är ju som vanligt på jakt efter en superbra maskara, och har testat en hel del bra i mina dagar, men ingen jag riktigt fastnat helt hundra för.. Igår gjorde jag en beställning från eleven där Nyx doll eye mascara fick följa med hem och hoppas den är bra!

Den berömda fiberwigmascaran fick jag av min bror en gång och den gillade jag verkligen! Kanonfina fransar. Denna mascara har ju nu fått en uppföljare som ser jävligt spännande ut om ja ska vara ärlig! Linda har nu en tävling på sin blogg om just denna mascaran! Vore så himla kul att vinna något så man blir på humör igen, efter omständigheterna... Som jag tar till veckan som sagt:)

Men i alla fall, om Du också vill vara med och tävla så kopiera länken och in å tävla med dig du med!  http://www.smastadsprinsessan.se/2011/06/tavla-om-imju-djv-beautenizer-fiberwig.html#links

Denna goding äre man tävlar om!:)


Nu ska ja ta å käka något:) ha de!

// Marie.

Tikei produkterna!

Jag fick ju hem mina prover från tikei häromdan, och igår testade jag! Måste säga att jag blev överraskad av foundationen, som alla andra som inte provat mineralsmink innan! Den täckte faktiskt väldigt bra och var lätt att arbeta med å så. Ena färgen passa perfekt, men den andra va lite mörkare, men funderar på att kanske beställa en av varje ändå, så jag har under sommaren! :) Får se.

Ska ialla fall göra en beställning hos tikei nu på de fullstora burkarna! Ska köpa ett kit där man får välja på 2 stora burkar med antingen foundation, primer eller veil samt en ultimate kabuki! Tror det lutar mot en foundation å en veil faktiskt, veilen hade fått många fina kommentarer! Men dessa 3 grejer, för endast 350 kr. INGA FEL! Och att det är bra grejer gör ju saken ännu bättre:)

Har ju läst att detta mineralsmink är väldigt vårdande för huden också, så när jag använt det ett tag ska jag göra en recension på vad jag egentligen tyckte om produkten när jag använt den en längre tid! Nu blev det ju mer " grejerna var bra, hihi", och det kanske inte ger så mycket;) haha!

Stort kit! Burkar är på hela 9g, vilket brukar räcka länge! Produkterna är väldigt dryga också, så de lär räcka ett tag!


Rougerna såg inte så fina ut i burkarna som de såg ut på datorn, men det jag testade var faktiskt jättefint på kinden! Dock var det lite svårt att applicera, men  det tror jag beror på att jag testade med en skitborste jag aldrig använder, haha! Använder jag den jag brukar tror jag det blir perfa!



Och när det gäller ögonskuggorna var färgerna jättefina i burken, men syntes inte såååå mycket på ögat. De är gjorda för att användas bara som de är, men med fuktad pensel och ska då sitta väldigt bra. Det gjorde de också, men färgerna kom inte fram så bra som jag hoppades, så lär använda primer under i fortsättningen!:)

Ja, en liten "recension" blev det i alla fall, men återkommer som sagt när jag testat mer!

Hej på er.

// Marie.



nya skor!

Idag fick jag hem mina skor jag beställde häromdagen! De skickades igår, så det var riktigt snabb leverans! Precis så det ska vara!:)


Är riktigt nöjd med dessa måste jag säga! Dock är de lite stora=/ Det ser ni kanske upptill? Inte så kul. Det stod att de var något små i storleken, så tog en storlek större mot vad jag brukar ha, och så blev de såhär. Liite stora framtill i tån också.. Men inte så mycket, utan det är mest vid skaftet. Men får fylla ut dom med byxor och strumpor och sånt så blir det nog bra:)

Tänkte köpa de svarta också, så de får bli i min normala storlek, så sitter de nog som smäck!:) Blir sugen som fan på att köpa dom med en gång, men det får vänta en stund till:)


Fick förresten hem sminket från tikei idag med!!! Proverna var mycket mindre än jag trodde, och "minikabukin" var betydligt mindre, haha! Har dock inte testat det än, ska göra det i morgon så får ni troligen en tidig recension redan då!:) Nu ska ja se på 2 1/2 män;) hade!

// Marie.

dagens make

Åh, va jobbigt det är när man inte får till det som man vill! Dagens sminknig blev skit rent ut sagt. Men ja lova ju å visa bild så får väl göra det ändå! Men det får bli en "helhetsbild", då syns inte tabben så mycket, haha :) Skulle bli en knallit rosa och svart sminkning. Det blev det väl också, men ingen bra sådan! Jaja, man lär sig av sina misstag:) Läpparna blev gaaalet snygga ialla fall! Har hittat en ny favorit i min läppalett från eleven!;)






Vanligtvis blir jag galen på att varken min kamera eller mobilkamera är så bra så det går att ta ordentliga bilder på sminket! Blir alltid grumligt å så, eller konstiga färger... men men=/ Mobilkameran är ju svinbra annars, men inte när ja ska ta kort på mig själv! illa. Får väl gå ut å ta kort i fortsättningen:)

Och bara för att ni ska veta, så är jag inte sådär blek i verkligheten! Kameran som är underlig.. Nog för att jag är väldigt ljushyad, men sådär ser jag ut på vintern! Inte nu på sommaren, nu har ja att liiite färg i alla fall;) haha:)



Min miin när ja såg att sminket blev kasst! hahaha;) söt satt!

// Marie.

ouppdaterade bloggar!

Gud va jobbigt det är när ingen uppdaterar sin blogg! Klickar in mig på flera olika bloggar så är det samma inlägg som det varit de senaste dagarna! Jobbigt faktiskt, vill ju ha något att läsa:) Men samtidigt förstår jag dom! Jag är också kass på att skriva ibland. Som igår, fick inte ut ett ord på hela dagen. Illa! Men ska skärpa mig:)

Hade tänkt göra en sminkning idag! Om jag fastnar på bild så lär ja visa upp de sen också, så håll utkik!;)

Nä, nu ska ja fixa lite till denna bloggen:) Som kan va nödvändigt! Om jag hittar vill säga, för kan ju inte riktigt sånt här;) haha!

// Marie.

ruggit snygga skor!

God morgon på er!

Sitter å käkar frukost nu och kollar runt på nätet på lite kul grejer jag vill ha.. För ganska exakt ett år sen hittade jag ett par skitsnygga skor på nelly.com men tänkte beställa dom mer framåt hösten, men när jag väl skulle beställa var dom slut. Jag skrev och fråga om de skulle komma in igen och fick svaret att de KANSKE skulle göra det och att jag skulle hålla utkik då och då.

Det gjorde jag, men de kom aldrig tillbaka... Men så för några veckor sedan såg jag att de fanns igen!!:D Vart superlycklig. Igår såg jag även att de fanns i rött också. De jag kollat på var svarta. De röda var grymt snygga, så ja beställde dom! Billiga som attan också, 299 kr! Studentpriset var 269, och gratis frakt och allt:) INGA FEL! :D Hoppas verkligen dom passar nu och är lika snygga irl! Men de tror ja nog:)

Dock har jag läst en del kommentarer om att det är dålig kvalité, men de kan man nästan förstå med tanke på priset. Men man får väl vara lite försiktig;) haha! Såhär ser dom ut!

Snygga! Eller va säger ni?;)

// Marie.

Tävling hos Sylwia!

Det finns en blogg jag läser; makeupbysylle.blogg.se. Hon är verkligen SKITBRA på att sminka och man blir verligen avis, haha! Nu har hon i alla fall en tävling där man kan vinna en ögonskuggpalett från Inglot som består av 5 st smokey eye-färger som ser skitfina ut! Har aldrig testat detta märke, eller hört talas om det tidigare, men på henne låter det som att det är bra grejer i alla fall!:) Jag själv har ingen palett som liknar denna så jag skulle väldigt gärna vilja ha en! Har sett en på kosmetikan.se, men nu när hon tävlar ut en så är man ju självklart med och tävlar!!:)

Vill du också vara med och tävla? Ja det tycker jag! Gå in på  http://makeupbysylle.blogg.se/2011/june/contest-time.html och va med du också!:) Direktlänk till själva bloggen finns i spalten till höger!

Denna snygga palett är det man tävlar om!!:)


In och tävla med er!!:)

// Marie.

rätt och fel om ögonbryn

Jag sitter och funderar på detta med ögonbryn. Alla har vi ju olika färg och form och allting, och självklart är det bra att det är så! Va tråkigt det vore om alla såg likadana ut... Men det finns ju vissa rätt och fel också, enligt mig. Vissa former som verkligen är no-no! Och vissa som är yes. Själv föredrar jag de "ideala" brynen eller hur man ska säga. Ungefär såhär.

Denna form på brynen gillar jag bäst och är tyyyp så jag själv har! Så jag eftersträvar i alla fall, men ibland går ju inte noppningen riktigt som man tänkt sig:) haha!
Dock skulle jag vilja att de var lite tjockare längst in än vad de är på bilden, och inte en så himla diagonal linje! Gud va svårt de va å förklara...Men jag tror ni fattar! Kort och gott, tjockt längst in mot näsan och smalare ju längre ut man kommer. Äh, får väl ta bild på mina någon dag så får ni se! haha:) Eller skrolla ner till två inlägg under där jag la ut bilden på mig, tror man ser ganska tydligt hur jag föredrar brynen! :)

Eller nej, såg nu att där hade jag inte riktigt en bra bryndag! haha:) Men som denna bilden ungefär! Hittade den på lardigteckna.blogg.se. Den förklara precis hur jag vill ha brynen!



Sen finns ju de riktigt hemska brynen också, t.ex de rakade brynen med endast ditmålade streck. Inte fint. Eller supertunna bryn som bara ser ut som ett streck! Inte heller vackert. Enligt mig! Men som jag sa tidigare, man får ha som man själv vill, huvudsaken är ju att DU trivs i det:) Men jag skulle aldrig komma på tanken på att ens testa en sådan form! Usch och fy:)


Sen kommer vi ju till färg med.. Men det tar vi i nästa inlägg! Detta blir för långt annars:) Så fortsätt läs!;)

// Marie.

underbar sminkshop!

Igår hittade jag en butik på internet som säljer sitt eget mineralsmink.! Eller ja, har läst på helenes blogg att hon handlar där så tänkte kika in! Har aldrig någonsin testat mineralsmink, så kände att det var på tiden! Hon som skrivit om deras produkter verkligen ääälskar deras foundation, så jag tänkte testa jag med! INTE ALLS DYRT HELLER. 129 kr för en stor burk! Underbart. Dock är det ju svårt att veta vilken färg man ska ha å så, men de hade en väldigt bra "guid" så man ändå vet vilken färg man ska köpa. Om man ÄNDÅ inte är helt säker, så kan man till å med beställa hem prover! För 10 kr/styck. Helt otroligt tycker jag:) Borde vara fler som har så!

Jag beställde ialla fall ett kit med 10 prover + en minikabukiborste. 143 kr gick det på!:) Inte illa! 6 ögonskuggor, 2 rouge och 2 foundation:) När man vet vilka färger å så man gillar så kan man ju alltid beställa de lite större burkarna=) Ska bli SÅ kul att testa detta! Hoppas verkligen att jag älskar mineralprodukter lika mycket som alla andra gör!^^



En annan bra grej med sidan är att frakten bara kostar 29 kr! Och beställer man över 300 får man gratis frakt. Inte illa, inte illa:) Inte många butiker som har så lågt för fraktfritt!

Vad jag läst både på Helenes blogg och på hemsidan så verkar detta vara skitbra produkter rent ut sagt! Jag återkommer med recension när jag fått mina grejer:)

Adressen till hemsidan är http://www.tikei.se/. In och kika du också!

// Marie.


Välkommen hit!

Tjenixen! Och välkommen till min nya blogg får jag väl säga! :D Hoppas du kommer gilla det du läser och att just DU blir en trogen läsare!
Om du inte hunnit kolla upp redan, så kommer jag här skriva om skönhetsrelaterade saker, med inriktning på smink och hår, då dessa ämnen ligger varmt om hjärtat. Jag pluggar för tillfället och om bara några dagar avslutar mitt andra år på frisörskolan i Karlstad! Där trivs jag som fisken i vattnet och har hur kul som helst i skolan. Det ena negativa är att min vän och klasskamrat Emma har hoppat av själva frisördelen. Mycket tråkigt tycker jag, men vi gör ju våra val här i livet!

Mina planer för framtiden är såklart att avsluta min utbildning till frisör, göra ( och klara ) gesällprovet men även försöka hinna med att plugga till MUA. Skulle vara SÅ kul att vara båda delar, frisör och make up-artist! Inga fel så att säga. Otroligt bra inför framtiden med då jag någon gång i livet tänkt starta eget! Perfa med två utbildningar då ju:) Och tröttnar man på ena yrket, kan man bara fortsätta med det andra! Kanonbra.


Jag har ju som sagt ett år kvar i skolan, men utöver skolan så jobbar jag faktiskt. På donken. Klassiskt. Haha! Nej men jag trivs faktiskt, oftast jobbar man med roliga människor så det är jättebra. Extra cash är ju heller aldrig fel:) Hihi.

Just ja, ålder kan ju kanske vara kul att veta med. 18 bast, 19 i augusti! 92a med andra ord. "Då borde ju du ta studenten nu" tänker ni säkert, och ja. Det borde jag, men de gör jag inte. Gick media första året men trivdes icke så jag bytte å hade mig och hamnade hos frisörerna i stället=) Det bytet ångrar jag inte EN SEKUND för JISSES va bra det varit! Har träffat helt underbara människor ( alldeles hemska också för den delen, haha ) som jag alltid kommer gömma långt in i mitt <3. Lovely.

Nu känner jag att det börjar spåra ur och bli på tok för långt inlägg! Är det något ni undrar så bara fråga på! Svara på allt:) Ha de gött så ses vi i kommande inlägg!;) Hej på er!

// Marie.

Här får ni en bild på primadonnan också! Haha. Så ni vet vem det är som skriver. Puss på er.

RSS 2.0